Avís legal

D’acord amb la Llei orgànica 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic, es fa constar que:

El lloc i el domini cartellera.cat i lacartellera.cat pertanyen a FRANCESC TOMÀS VILA, amb DNI 46781816T. Exerceix aquesta activitat amb domicili a C. Lleida, 33 d’Igualada (Barcelona), telèfon 639479311 i correu electrònic info@lacartellera.cat.

Protecció de dades de caràcter personal

En compliment amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, FRANCESC TOMÀS I VILA informa als seus clients i al públic en general que:

Les dades personals introduïdes al formulari de contacte de les pàgines web cartellera.cat i lacartellera.cat formaran part d’un fitxer propietat de FRANCESC TOMAS VILA amb DNI 46781816T, que té com a finalitats:

  • Atendre les consultes i sol·licituds d’informació realitzades pels usuaris de la pàgina web cartellera.cat i lacartellera.cat
  • Informar, fins i tot per via electrònica, sobre els serveis o activitats que FRANCESC TOMÀS VILA ofereix als seus clients i al públic en general. L’interessat autoritza de forma expressa el tractament de les seves dades personals amb aquestes finalitats.

Les dades de caràcter personal facilitades seran d’ús exclusiu per part de FRANCESC TOMÀS VILA i no es preveu que siguin comunicades a tercers.

Si una persona vol exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició respecte al tractament de les seves dades personals ha d’enviar una carta a FRANCESC TOMÀS VILA, C. Lleida, 33 d’Igualada (Barcelona), o remetre un correu electrònic a l’adreça electrònica següent: info@lacartellera.cat.