Avís legal

D’acord amb la Llei orgànica 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic, informem als usuaris de les nostres dades:

Denominación Social: SOFTOVI, S.L.

Domicilio Social: C/ Caritat, 8, 08700 Igualada, Barcelona

NIF: B02642809

E-Mail: info@lacartellera.cat

Web: www.lacartellera.cat

Protecció de dades de caràcter personal

En compliment amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, SOFTOVI, S.L. informa als seus clients i al públic en general que:

Les dades personals introduïdes al formulari de contacte de les pàgines web cartellera.cat i lacartellera.cat formaran part d’un fitxer propietat de SOFTOVI, S.L. amb NIF B02642809 , que té com a finalitats:

  • Atendre les consultes i sol·licituds d’informació realitzades pels usuaris de la pàgina web cartellera.cat i lacartellera.cat
  • Informar, fins i tot per via electrònica, sobre els serveis o activitats que SOFTOVI, S.L. ofereix als seus clients i al públic en general. L’interessat autoritza de forma expressa el tractament de les seves dades personals amb aquestes finalitats.

Les dades de caràcter personal facilitades seran d’ús exclusiu per part de SOFTOVI, S.L. i no es preveu que siguin comunicades a tercers.

Si una persona vol exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició respecte al tractament de les seves dades personals ha d’enviar una carta a SOFTOVI, S.L., C. Caritat, 8 d’Igualada (Barcelona), o remetre un correu electrònic a l’adreça electrònica següent: info@lacartellera.cat.